Trenerne

En virkelig god leir handler ofte om ledernes kunnskap og erfaring. Derfor har vi hentet inn noen av de aller beste trenerne som finnes i Norden for å maksimere din opplevelse og inspirasjon.

Etter en lang og vellykket karriere med blant annet åtte starter i CrossFit Games og VM-gull i funksjonell fitness i 2021, har Kristin nå flyttet fokus fra utøver til trener gjennom Kriger Training og Nor3F-landslaget.

I starten av karrieren til Kristin var hun mest kjent for sin gode utholdenhet, men takket være stort engasjement og nøyaktighet i treningen har hun blitt mer og mer allsidig med få svakheter de siste årene. Hennes beste plassering i CrossFit Games er andreplassen fra 2019 og mellom 2017 og 2021 var hun topp 7 eller bedre hvert år.

I løpet av helgen vil Kristin holde workshops i Gymnastics Effectiveness, Muscle Up og Wod Planning og snakke om Warrior Mindset. Du får også høre historier fra karrieren med opp- og nedturer og hvordan treningen har endret seg gjennom årene.

Joakim har trent og coachet CrossFit siden 2011. Han har en stor lidenskap for å hjelpe andre til å nå sitt potensial innen CrossFit og funksjonell fitness. Joakim har trent mange utøvere i både norgestoppen og verdenstoppen de siste 5 årene, deriblant Kristin Holte og Andrea Solberg.

Sammen med Kristin driver han Kriger Training hvor han er Hovedtrener og har ansvar for programmeringen.

På Fitness Camp Scandinavia vil han holde workshops i Muscle Up, Strategi og effektivitet i CrossFit Wods. Han er også tilgjengelig i helgen for de som ønsker å snakke om egen trening eller trening generelt.

Magnus er et kjent fjes i CrossFit- og Functional Fitness-Norge. Han var aktiv utøver i flere år, i tillegg til å ha startet opp flere CrossFit-gym, blant annet CrossFit Kvadraturen. Han har trent og coachet siden 2012, og brenner for å hjelpe alle han trener til å forbedre teknikken sin. Magnus klarer å se de små detaljene som utgjør de store forskjellene, samtidig som han har utviklet gode verktøy som hjelper utøvere, uansett nivå, til å utvikle seg. Du vil like å delta på Magnus sine workshops, og du vil garantert plukke med deg flere tips til hvordan du kan arbeide mer målrettet og strukturert med øvelsene du ønsker å lære eller bli flinkere i.


Magnus har også vært svært delaktig i oppbyggingen av idretten Functional Fitness i Norge, hvor han har hatt flere roller, blant annet prosjektleder for VM i Functional Fitness, 2023.

Anders Lindsjö, Eleiko-pedagog, partner og pedagog på Athletic Sports School og medforfatter til det svenske styrkeløftforbundets utdanningsprogram. Anders jobber som trener og foreleser på det nasjonale kroppsøvingsprogrammet i Helsingborg, hovedsakelig med prestasjonsutvikling.

Han jobber også som rådgiver for flere nasjonale forbund, lag og idrettsutøvere. Anders konkurrerte for det svenske vektløfterlaget i OL i -92 og har trent flere lag på elitenivå og utøvere innen en rekke idretter.

Andrea Solberg startet CrossFit etter å ha satset stort på en turnkarriere. Hun var egentlig ferdig med å konkurrere og ville bruke CrossFit som treningsform, men ganske raskt merket hun at hun hadde både talentet og viljestyrken som trengs for å lykkes i CrossFit.

Andrea kvalifiserte seg til og deltok i CrossFit Games 2020 og har i tillegg pallplasser i flere semifinalearrangementer.

På Fitness Camp Scandinavia vil Andrea holde en workshop i sin spesielle gren av håndstående gange. Her får du alle progresjonene som hun har tatt med seg fra både turn og CrossFit og uansett om du er nybegynner eller elite er det kunnskap å hente her.

Simen Aaslund er landslagskaptein for Nor3F-landslaget og trener for mange av Norges absolutt beste CrossFit-utøvere, som Team CrossFit Oslo, som ble nummer to i CrossFit Games 2021.

Simen er utdannet idrettsfysiolog og hovedspesialitet er utholdenhetstrening. Selv har han en suksessfull idrettsbakgrunn som utøver i både langrenn og triatlon, og som trener har han trent noen av utøverne som nå er med i det norske langrennslaget.

Cookies och integritet