Coacherna

Ett riktigt bra läger handlar ofta om kunskap och erfarenhet hos ledarna. Därför har vi tagit in några av de allra bästa coacherna som finns i Norden för att maximera din upplevelse och inspiration.

Efter en lång och lyckosam karriär med bland annat åtta starter i CrossFit Games och VM-guld i funktionell fitness 2021, har Kristin nu flyttat sitt fokus från atlet till coach genom Kriger Training och Nor3F-landslaget. 

I starten av Kristins karriär var hon mest känd för sin goda uthållighet men tack vare stor dedikation och noggrannhet i sin träning har hon blivit mer och mer allsidig med få svagheter de sista åren. Hennes bästa placering i CrossFit Games är en andraplats från 2019 och mellan 2017 till och med 2021 var hon topp 7 eller bättre varje år.

Under helgen kommer Kristin ha workshops i Effektivitet i Gymnastik, Muscle Up och Planläggning av wods och prata om Kriger Mindset. Du får också höra historier från karriären med upp- och nedturer samt hur träningen har förändrats genom åren.

Anders Lindsjö, Eleiko Educator, partner and educator on Athletic Sports School and co-writer to the Swedish Weightlifting Association’s educational program. Anders works as a coach and lecturer on the national physical education program in Helsingborg, mainly with performance development.

He also works as an adviser for several national federations, teams and athletes. Anders competed for the Swedish weightlifting team in the Olympics in -92 and has coached several elite level teams and athletes in a variety of sports.

Andrea Solberg började med CrossFit efter att ha satsat hårt på en gymnastikkarriär. Hon var egentligen färdig med att tävla och ville använda CrossFit som en träningsform men ganska fort märkte hon att hon hade både talang och viljestyrkan som behövs för att lyckas i CrossFit.

Andrea kvalade till och deltog i CrossFit Games 2020 och har utöver det pallplatser i flera Semifinalevent.

På Fitness Camp Scandinavia kommer Andrea att hålla i workshop i hennes specialgren handstand walk. Här får du alla de progressioner som hon har tagit med sig från både gymnastik och CrossFit och oavsett om du är nybörjare eller elit finns det kunskap att hämta här.

Kanske ser du också Andrea på landskampen mellan Norge-Sverige på lördag kväll.

Simen Aaslund är förbundskapten för Nor3F-landslaget och coach för många av Norges absolut bästa CrossFit-utövare, som exempelvis Team CrossFit Oslo som kom på andraplats i CrossFit Games 2021.

Simen är utbildad Idrottsfysiolog och hans största specialitet är uthållighetsträning. Han har själv en lyckosam idrottsbakgrund som atlet i både längdskidor och triathlon och som coach har han coachat några av de atleter som nu är i norska längdskidlandslaget.

På Fitness Camp Scandinavia kommer Simen att coacha landslaget i landskampen mot Sverige och på söndagen kommer han att hålla i en Endurance workshop där han blandar teori och praktik. 

Joakim har tränat och coachat CrossFit sedan 2011. Han har en stor passion for att hjälpa andra till att nå sin potential i CrossFit och functionell fitness. Joakim har coachat många atleter i både Norgetoppen och världstoppen de sista 5 åren, däribland Kristin Holte och Andrea Solberg.

Tillsammans med Kristin driver han Kriger Training där han er Head Coach och har ansvaret för programmeringen. 

På Fitness Camp Scandinavia kommer han att hålla i workshops i Muscle Up, Strategi och effektivitet i CrossFit Wods. Han är också tillgänglig under helgen för den som önskar att prata om egen träning eller träning i allmänhet.

Cookies och integritet